Midsommar

I fredags inleddes midsommarfirandet med grill här hemma sen vidare till Club Böda som var fyllt med Jönköpingsbor. Dans runt midsommarstången och fest, riktigt bra!

Lördagen bestod av segt jobb 10-19 sen drog vi oss vidare mot Strand. Sjukt mycket folk, sjukt bra kväll!
Lyckades få ledigt igår. När jag kom hem vid 8 på morgonen så skulle pappa och Henke dra iväg och testa nya trissjollen så jag tog lite frukost och hängde med! Förstår inte hur det gick ihop, sovit tre timmar totalt och borde varit bakfull.. Inte ens i båten mådde jag dåligt, winner. Blev några eftermiddagsvilor däremot..

Igår åkte alla hem också. Jag har varit ledig idag med så det har varit lugnt/skönt/ensamt. Spenderat mestadelen av dagen på Lyckesand och i Byxelkroks hamn. Gick förbi en cool skylt som jag köpte och satte i "festlokalen". Blev snyggt tyckte jag!

Fler bilder finns på facebook, tar så lång tid att ladda upp här..


Prästens lilla kråka skulle ut och åka...


Nya skylten


Länge leve längesen








Tisdag.. Eller?

Lite dålig uppdatering men jag jobbar typ bara. Händer inte så mycket. Idag jobbade jag 10-15, ganska glassigt. Men så var jag tvungen att städa och handla och sånt när jag kom hem.. Inte lika kul.
Var hemma i helgen och firade mamma, det var kul :) Fast det är rätt skönt att åka tillbaks till ensamheten här uppe. Tog hem ett par lila converse idag, ska försöka lista ut om det är rätt storlek. Ska försöka att inte köpa för många skor...


För ett par dagar sen packade jag in alla kids i en bil och drog till raukarna för solnedgång!





Lite kyligt och solen gick ner i molnen, men ändå bra avslut på en dag (:


Tisdag

Inatt var första gången jag vaknade och grät samtidigt. Aldrig hänt innan. Har vaknat och börjat gråta innan, som den gången jag drömde att jag hade cancer. Men nu grät jag när jag vaknade. Någon gång ska väl vara den första!

Igår och idag har vi plockat upp skor skor skor. Suttit med Converse i ett par timmar idag. Ska man sitta och packa upp så får det gärna vara Converse! Blir nog minst ett par köpta i sommar :)) Redan lagt undan ett par sandaler som jag spanade in förra sommarn. Först trodde ingen att vi hade några sånna denna sommar men de dök upp i en låda med blandade skor, i min storlek med! :)

Igår var jag faktiskt ute och sprang efter 9 timmars jobb. Kändes ganska awesome. Joggade längs med havet och tyckte det gick ganska lätt. Sen när jag började bli ganska trött så var det dags att vända. M o t v i n d. Inte konstigt att det gick lätt först..

Både igår och idag har varit riktigt sköna kvällar. Suttit uppkrupen i soffan och bara tagit det lugnt :)
Hoppas på fint väder imorgon för då blir det grill på stenstranden.

Sitter i soffan nu och såg precis ett rådjur trippa förbi utanför. Är man på landet så är man!


Nu är det sommar igen!

Imorgon går bilen till Öland! :)


Kvällsgrill


Club Böda!


Vi mår bra på Strand.

Chill på stenstranden.

Äntligen sommar igen, nu kör vi!

Baroness

Sist Hanna och jag beställde från Baroness så glömde dom den extra svampen..

Nyss:
- Hej. Två Baroness special tack.
- Ja tack
- Extra svamp på båda.
- Aha, är det du?

Den motvillige läsaren

Jag sa ju att jag skulle läsa "Den motvillige monarken" och återkomma med vad jag tyckte.. Jag bara somnade HELA TIDEN. Ritkigt sömnmedel. Kan ju vara bra ibland men det funkar ju inte i längden, speciellt inte när man faktiskt vill läsa. Köpte en ny bok idag. Tror den hette Under Floden, hoppas den är okej iallafall. Måste ju ha en bra bok till stranden (för där kommer man ju ha tid att vara så mycket). För övrigt så håller allt på att fixas innan jag drar till Öland. Köpa basgrejjer som nya leggings och sånt blir faktiskt dyrare än vad man kan tro i längden. Att mammas, Ulrikas och Henriks födelsedagspresenter var tvugna att inhandlas nu med gjorde inget bättre. Nu är jag klar med alla dom iallafall, skönt!

Angående monarkin så tycker jag ändå att det är rätt drygt. Varför ska de festa i Saint Tropez, ha typ 10000 slott, kunna säga "äh, jag flyttar till New York ett år eller så", shoppa i de dyraste affärerna och ha hur många anställda som helst? Seriöst. Okej, Viktoria har en fond för barn (eller vad det nu är). Men vad exakt har Madeleine eller Carl-Philp gjort för folket? Det kan ju inte vara något stort eftersom man inte vet. Fattar inte varför dom ska leva i lyx och representera Sverige när det finns så många här som har det svårt ekonomiskt. Kanske Madeleine skulle kunna ge upp sina dyra märkesväskor och ge pengarna tillbaka till folket som faktiskt betalat för skiten?
"Monarkin har en historia som man inte bara kan ge upp sådär". Fast sådär kan man faktiskt inte tänka. Och jag tvivlar på att bönderna för jättelänge sen var glada när skatteindrivarna kom till gårdarna. Jag tycker att det är dags att monarkin blev historia faktiskt.

Who made you the king anyway?



Wanting










Orka sitta och göra collage, funkar såhär med. Tur att sommarjobbet börjar snart iallafall..


Lekplatsen

Stella (4 år): Nu ska jag rida på den förbannade hästen!
Jag: Vad sa du?
Stella: Nu ska jag rida på den förbannade hästen!
Jag: Men, sådär får man väl inte säga?
Stella: Jo för jag ska ju rida på den förbannade hästen, han är jättearg.

Inte riktigt så jag trodde hon menade..

Tre tjejer och en kille (högstadieålder) gick förbi oss.
Stella: Varför har dom mysbyxor på sig?
Jag: Jag vet inte, kanske för att det är skönt.
Stella: Tror dom att dom är coooooolaaa eller?


Byxelkrok

Jag var i stugan med mamma och pappa ons-fre. Riktigt fint väder var det!




Den nya båten fick se solljus.

Den andra båten fick sig en omgång med dammsugaren, såhär fin har den nog aldrig varit. Det kom fram en jättestor spindel och det var ju ingen fara. Sen försvann den..

Var ute och gick på hällarna, kastade lite macka och var sekunder från att bli attackerad av en strandskata.

Klippte gräset men lyckades missa en liten tofs. Så fort jag var klar så hoppade kedjan, kung.


Känns konstigt att sommarn är här!

ED

Favoriten måste vara den diggande hunden i andra klippet (:


RSS 2.0