Move me

Nu sitter jag och tittar lite på lägenheter i Malmö i brist på annat att göra. Det är antagligen dit jag vill flytta och förhoppningsvis till hösten. Mamma och pappa kollar fina fyror i Kalmar och jag kollar "billiga" ettor i Malmö.. Lite skillnad. Hittade en fin som jag gärna tar.. Kolla planlösningen liksom,

Klädkammaren är typ lika stor som hallen! Det kan man ju behöva.. Nackdelen är att den ligger på SJUTTONDE våningen. Tänk  om det skulle börja brinna. Flyga ner 17 våningar tar ju ändå lite tid.. Eller om man kommer hem och har storhandlat och hissan är ur funktion. Men den var fräsch iallafall :) och kostade bara 545 000.. Värsta kapet...............
http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-1,5rum-hogaholm-malmo-kommun-serenadgatan-30-2032596 

Inte för att det är dags att köpa lägenhet nu men det kan vara bra att kolla runt lite. Och fråga pappa vart jag inte ska bo. Har suttit och småfnissat lite åt namnen på Malmös områden som tex Sorgenfri och Dammfri. Jag uttalar dom såklart fel men ändå..

Till bror

Henke ville ha lite Ölandsbilder på sitt kontor så lägger upp dom här så får han välja :)


Vid de fem sjöbodarna


Vid hamnen


Vid hällarna


Ängejärns udde (stavning??)


Ängejärns udde

La bara upp några somriga bilder. Har massa vinter, vår och höstbilder med om du vill ha det :)


Vaccin

Jag blir helt galen på vaccinationsrekommendationer. For real. Alla sidor säger olika.
Vad jag kommit fram till är:

Difteri  - klar?

Kolera

Malaria – Tabletter?

Tuberkulos

ETEC

Tyfoid feber – klar?

Rabies ?

Ahh vad jobbigt. Difteri tror jag ingår i vaccinationerna vi tog som barn. Tuberkulos, har vi den? Jag försöker tyda min vaccinationsbok om det står att jag har tagit mot Tyfoid feber men det är helt omöööjligt. Rabies kan man väl inte ens vaccinera sig mot om jag förstått det rätt. Man förlänger insjukningstiden om man får det, alltså man får typ 24 h extra att få vård.
Jag är så förvirrad.. Man vill ju inte spruta in hur mycket skit som helst i kroppen heller. Inte mer än vad man behöver.




RSS 2.0