Onsdag

Dagen har bestått av spackla, måla och tejpa. (Sjukt vilken tid det tar att tejpa..)
Imorgon blir det samma visa, så nu är det dags för sängen. Gonatt!

Tisdag

Idag var jag, mamma och axel på besök hos Anna. Det blev bara kort på hundvalpen Milton (a)





Så söt!

Måndag

Höll på att skriva Onsdag i rubriken, jag har inte så stor koll på dagarna..
Det enda vettiga jag gjort idag är att träna.
Jag har också lagt upp två bouncevideos på min fb, check it out! De är så bra!

Imorgon ska jag och mamma åka hem till Anna och kolla på hennes nya hus och hundvalp :)

The last bounce

I lördags åkte jag och henke till sthlm. Vi konstaterade ganska snabbt att Audi har blivit sjukt populära och 90% av alla nya audibilar är vita (resten är svarta, typ).
Vi gick runt på stan. Jag köpte INGENTING. Vet inte vad som var felet.. Vi gick förbi en kvinna som i microfon pratade om att ungdomar är framtiden - hon lät seriöst precis som lilla al fadji...
När vi gick runt i en klädbutik så hoppade det in fyra killar klädda i kroppsstrumpor (?) - det var som strumpbyxor fast de gick från fötterna och ändå upp över huvudet. De hoppade runt och dansade, lite wierd.. :P

Vi missade ganska mycket av hockeyn, men vi såg sudden i en pub i globens galleria. Vi satt där och vågade inte riktigt heja på hv.. När det till slut avgjordes ställer sig 70% av folket på puben upp och skriker: JAAAAAAAAAAAAAAA SM-GUUUULD! SM-GUUUULD! JAAA!
Vi blev LITE förvånade..
Sen stod vi och tittade när alla ledsna djurgårdare gick hem från hovet :)

Vid klockan 20 så började the last bounce. SÅ SJUKT BRA!!  Helt otroligt! Det finns faktiskt inte ord.
Nä, jag vet inte vad jag kan skriva för något annat än att det var så grymt bra.

Hemfärden var lååång. Det tog ungefär 3-3,5 h till Jönköping så vi var framme runt 2 på natten. Jag lyckades faktiskt hålla mig vaken hela vägen hem, även om det fanns sekunder när jag kom på mig själv att jag blundade. Jag sjöng hela vägen hem och henke fick putta till mig om jag tystnade för det betydde att jag somnat. Hade jag somnat i bilen hade jag aldrig kunnat sova sen när det var dags. Det var ändå lite problem att sova när det var dags, dels berodde det på att jag blivit övertrött och dels för att grannen hade efterfest. Dom sjöng inte, dom skrek.

Idag har det varit jättefint väder. Vi tog en sväng runt stan. Det var inte många människor ute trots det fina vädret, de få man såg vinglade in på pizzerior.
Runt tretiden satte jag mig i bilen och körde hem. Nu är jag äckligt trött så jag åker och köper godis och drar till Hanna. So long!




Det kanske är lite svårt att se, men hans mage är uppåt...
Jag har sett honom innan på youtube, men orkar inte leta upp den nu utan tar det sen.



BOUNCE

Känner att jag får passa på att skriva medan jag hinner, imorgon blir det mycket att göra.
Ska försöker packa lite ikväll så jag slipper imorgon. Jag ska egentligen inte ha mycket alls med mig, vilket gör allt mycket svårare.. Imorgon ska jag hinna ducsha, fixa håret, göra mig i ordning, laga mat, äta, tanka och ha möte på arbetsförmedlingen. Stressigt!
Imorgon tar jag bilen och drar till Jönköping och brorsan. Det blir en natt på soffan innan man stiger upp tidigt för att inta huvudstaden. Det blir shopping på dagen och på kvällen blir det att titta på BOUNCE som jag fick i födelsedagspresent av honom, ska bli riktigt kul att se deras show! :)
Tycker lite synd om henke bara.. Känns som hockeymatchen kommer vara ungefär samtidigt som BOUNCE, och HV har ju dessutom en chans att avgöra allt.

Nu får det nog faktiskt bli att packa lite och sen sova.
Tre inlägg på en dag, måste vara rekord.
Iallafall, Gonatt!


Jag och henke (Förra sommaren..? Förrförra..?)


Who let the dogs out?

Mamma och jag köpte en till hundbok igår, visade sig vara ett bra köp. Hälften av de raser som finns i boken finns inte med i någon av våra andra hundböcker (och då har vi ändå en del..). Stör mig bara lite på att vissa raser ser nästan exakt likadana ut.





Den första är en Anglo-francais de petite vénerie och den andra är en stövare. De är ganska lika...eller?

När jag slutade störa mig på det hittade jag en liten jättesöt:


Det är en Russkiy Toy och är ungefär lika "stor" som en chihuahua.

Fast när jag skaffar egen hund (någon gång) blir det nog faktiskt en stor :)

Cindy blir lite deppig när vi kollar i hundböcker..

Men du är ju mitt hjärta!


Vårdcentralen..

..suger!
Hade tid vid 11.00, vid 11.45 började jag bli lite irriterad.. Några minuter senare ropade de upp mig. Tur det, för jag var nära på att gå därifrån. De som satt bredvid mig hade väntat sen 10.45. Sjuksköteskorna bara går förbi utan att knappt titta på de som sitter i väntrummet - kan de typ inte be om ursäkt för att man får vänta så länge? Inte ens läkaren bad om ursäkt. Nu är jag ju arbetslös och kände inte att detta inte var världens undergång - men hade jag åkt från ett jobb så hade jag inte varit glad.. Åkte iallafall därifrån med recept på allergitabletter, någon salva och lite blod fattigare.

(Jag hatar sprutor!)

Men kom igen....

Idag blev jag kallad till en rekryteringsträff på Kalmars arbetsförmedling. Det var för bemanningsföretaget Proffice men stod inte vad det handlade om. När man kommer dit så handlar det om sommarjobb (..men va faan).
Jag har sagt till min handledare på AF att jag har sommarjobb, typ tre gånger...
Så jag har nu en ännu mer positiv inställning till arbetsförmedlingen och dess kompetenta personal.

Hanna och jag tog en tripp till modehuset och stan innan mitt möte. Jag kom hem med en tunika och en klocka.
Det fick bli en jet set addition, hallonröd (:

Ikväll är det tvkväll som varje tisdag med DHW, Cougar town och Christine (:


Pass the Dutchie

Jag drömde så sjukt mycket inatt. Vaknade mitt i natten och var superstressad, inte alls kul. Det var jättesvårt att somna om, vilket är något jag aldrig brukar ha problem med.

Jag skulle skjutsa ut Ida och Anderas till en fest igår som sagt. Sanna följde med som sällskap, men förvandlades ganska snabbt till GPS:en. Hon hade bäst koll av oss. Trots detta körde vi fel, men till slut hittade vi rätt. Inte jätteroligt att köra fel ute i skogen, creepy..

När Sanna och jag kom tillbaka till Hanna så spelade vi något sjukt konstigt spel, ingen höjdare.. Slutade som vanligt med att Sanna vann. Jag tar inte spel och sånt så allvarligt och tycker mest det är kul att skämta med den som vinner, men en vacker dag Sanna- då kommer du få GÅ HEM från Hanna! ;)

Hanna hade köpt singstar så vi körde det med. Vi har inte gjort det på länge så det var riktigt kul!
Det fanns med några låtar som vi aldrig hört, så vi valde med att avsluta kvällen med en sån - och låten var skitrolig (antagligen delvis för att vi var extremt övertrötta) :


Lördag

Imorse åkte jag och pappa till Kalmar för att inta IKEA och Bauhaus. Det blev lite smågrejjer och en dusch till Öland (:
På väg hem därifrån smsar Hanna och frågar om jag ska med till Media Markt, och eftersom jag inte hade något bättre för mig så hängde jag med henne och Sanna dit. Jag köpte ingenting även om det fanns lite grejer som man ville ha.. Men är man arbetslös så är man!

Om ungefär en timme åker jag runt och hämtar upp Ida, Anderas och Sanna, hämtar pizzor och drar hem till Hanna. Sen ska jag skjutsa Ida och Anderas till en fest i St Sigfrid någon gång under kvällen.
Blir nog lite Singstar ikväll med, var ett tag sen (:

Chansar på en bra kväll! (trots att jag antagligen kommer somna i Hannas soffa)


Into the blue

Idag jobbade jag bara mellan 9-11,rätt skönt :)
Det blåser helt stört mycket ute och såklart började dagen med motvind hela vägen till NFG (vid OG-hallen), lagom långt.. Men på hemvägen klagade jag inte! Swosh sa det, sen var man hemma :) 

När jag kom hem så kollade jag på Into the blue som jag inte sett på hur länge sen som helst, kom inte ihåg ett skvatt. Den var bra iallfall.

Paul Walker, vad ska man säga.. Det är nästan löjligt..
Vill du gifta dig med mig?


P3 to the rescue

Idag höll jag på att somna på jobbet. Jag var så sjuukt trött. Gick och hämtade vatten för att försöka vakna till men ögonlocken var tunga. Till min räddning så satte P3 igång The botten is nådd med Timbuktu och då kan man ju inte göra annat än att börja tralla med och därefter började jag piggna till :)

Efter jobbet blev det träning. Passet var ganska tråkigt tyvärr men det är ju så bra tid (16:45) så tog det iallafall. Sen hämtade jag lite kläder som vi beställt från H&M. Jag fick min bikini och ett par jeansshorts. Är lite tveksam på jeansshortsen än.. Men bikinin var fin :)

Tycker faktiskt lite synd om alla som skulle flyga idag och imorgon.. Brorsan skulle flyga ner till Tyskland ikväll med några kompisar för att bara slappa och ha det bra - men så blev det ju inte.
Pappa är nog ganska glad över att slippa sin jobbresa till Milano i helgen för det kommer nog inte heller bli av.
Tur för bröderna Sjöqvist att de kom iväg till Bali iallafall (:



Finn ett fel




kulkul

Jag gick upp för ungefär en timme sedan (halv åtta) för att jag skulle jobba hos pappa runt nio. Jag gjorde mig i ordning och precis innan jag ska ta på mig skorna sätter jag igång mobilen. 2 nya meddelanden i 3svar. Jag kan inte börja jobba förrän klockan 13. KUL. Vad ska jag nu göra i 4,5 h?


Jönköping

I fredags åkte jag till iphonens och macbookens huvudstad Jönköping för att hälsa på Bella (:

Fredag:
Kom fram ungefär vid halv fem. Kvällen bestod av tacos, talang och även besök från två av Bellas kompisar. Vi var båda rätt trötta så gick och la oss i ganska bra tid. Extrasängen var faktiskt grymt skön, sov som ett litet barn (:

Lördag:
Första gången jag vaknade var klockan halv sju. Det visade sig att även Bella var vaken men vi gjorde det kloka bestlutet att försöka somna om. Vi gick upp runt nio, åt frukost och gick mot torget för att hälsa på Wille som hade stått där sen klockan sex på morgonen och sålt skor. Vi gick förbi Vidar för att snacka lite om kvällen innan vi gick vidare till stan. Jag hittade ingenting att köpa men det gjorde inte så mycket. Vi tog en sväng hem till Bellas föräldrar och en sväng till A6 för att kolla upp ett par skor. De var snygga men obekväma och kostade 1300 kr.. De blev inte köpta..
På väg hem till Bella ser vi tre brandbilar, en polisbil, en ambulans och en bil från räddningstjänsten. Vi blev ju såklart nyfikna och undrade vad som hade hänt. Ångesten kom när vi insåg att det var i Bellas trapphus alla sprang. Det hade brunnit i lägenheten under hennes. Det luktade lite i hennes lägenhet men vi vädrade lite så försvann den.
Sen blev det att börja göra sig i ordning inför kvällen. Efter mycket om och men så gick jag bort till Vidars lägenhet där det var förfest innan vi åkte hem till någon annan. Vi var nog 15 pers, och jag överdriver inte när jag säger att minst 10 hade iphones. Efter det åkte vi till Sliver där det var ganska mycket folk. Det var kul :) Runt halv två mötte jag upp Bella och några av hennes kompisar som också hade varit ute och det blev dags för fyllekäk på Evergreen. Världens störigaste kille var där, så jäääkla dryg. Han satt och kraxade "77" mot vårt bord hela tiden och tyckte uppenbarligen att han själv var jätterolig?
Vid fyratiden somnade vi efter en helt klart godkänd kväll.

Söndag:
Vi vaknade runt tolvtiden och såg att det var fint väder. Vi bestämde oss för att gå av oss bakfyllan och gick hem till Wille. Vi tog en promenad på typ en timme. Det låter inte så jobbigt men man kanske ska tillägga att vi gick upp på ett jävla berg. Jag var helt slut. Sen gick vi till Mcd för att äta, köpte godis och gick hem och kollade på tv och bara slappade. Vid nio kom Martin och det var dags att åka hem.

Jag vill tacka alla inblandade för en jättebra helg!

















Hummerstoryn behövde en bild

Torsdag

Imorgon åker jag antagligen till Jönköping för att hälsa på Bella. Det ska bli riktigt kul, vi har knappt setts sen i somras.
Jag slipper tåget eftersom henkes kompis Martin ska åka till Jönköping kl 14 på fredag vilket passar bra för mig med :) Får se om jag åker med honom tillbaka till nybro vid halv fyra på måndag morgon, lite mindre lockande tid..

På lördag lägger jag mitt liv i Vidars och Willes händer. Bella skulle på klassfest och sen skulle de ut där åldersgränsen var 22 så hon visste inte om jag kom in. Vi ska antagligen till samma ställe men de fixar in mig (:
Sebastian Ingrosso är DJ (who?).. Kanske bara jag som missat vem det är? Men det blir säkert bra (:


Wille och Bella



Vilken dag!

Solen skiner - fortfarande! Grymt bra!

Har varit på promenad, fikat och gått på stan med Sanna idag. Jag har varit på riktigt jäkla bra humör. Gått och småflinat för mig själv hela dagen - vilket antagligen beror på vädret.
Och på grund av det underbara vädret så blir det grillning ikväll för första gången i år, med Ida, Sanna och Sofie!
Vilken underbar underbar dag! :)

Jag letade bilder från tidigare grillkvällar som vi haft. Jag hoppas vi blivit bättre på att grilla..
Det ser väl jättegott ut Sofie? Eller? ;D


Yes I am!



Idag vaknade jag av att min syster ringde och frågade om jag ville jobba på ett dagis i Ljungbyholm i veckan. Visst hade jag kunnat göra det, om jag hade kunnat prata normalt.. Känns inte som föräldrar uppskattar sjuk personal så jag fick tacka nej.

Jag måste härifrån och fort ska det gå! Man tynar ju bort här. Det finns ju i n g e n t i n g.
Om rösten blir normal så åker jag till Bella i Jönköping på fredag, sen åker jag och henke till sthlm den 24 april tror jag.
I och med den gulliga skatteåterbäringen kanske man ska åka iväg någon mer stans innan sommaren.
En sak är ju säker - i höst är jag INTE kvar i nybro!



(och nej, jag har inte tatuerat mig)



Måndag?

Känns jättelustigt att det är måndag idag. Känns helt klart som en regning tråkig söndag..
På grund av det underbart vackra vädret och min underbara hals så väljer jag en dag framför TVn..
Good Will Hunting är redan avverkad (jag vill också vara så sjukt smart att man slipper plugga).
Nu tror jag att jag ska se det sista avsnittet av OC. Jag har skutit upp det rätt länge för jag vill inte att serien ska ta slut. Får ta och titta på sista avsnittet och sen börja om på säsong 1 om några månader :)



Helgen

Det tog ett tag för Hanna och mig att komma överens om vad vi skulle äta igår. Till slut blev det kycklingsallad. Vi råkade göra så himla mycket. Vi åt det igår kväll, idag på dagen och det är fortfarande kvar.. 
Lite senare kom Sanna också, så vi tittade på film, spelade spel och umgicks (:
Själva spelandet gick väl sådär ibland, haha. En av kvällens höjdpunkter (förlåt) var när Sanna satte sitt tuggummi i halsen. Hanna och jag trodde hon dog först men sen när vi såg att hon överlevde kunde vi inte sluta skratta (a) Jag misstänker att jag började skratta dels på grund av att jag verkligen blev rädd och dels för att det såg ganksa roligt ut (a)

Idag tog jag och Hanna en sväng till modehuset i hopp om att hitta lite kläder till henne och visst gjorde vi det (:
Hon hittade även en matta, mycket fin (:
Själv köpte jag ett armband och en väska.

Får se vad kvällen har att bjuda på (:


Ölandet

Åkte som sagt upp till Öland med mamma och pappa i torsdags morse. Dagen spenderades i lillstugan där det blev att skruva med det nya köket. Jag älskar ikeas beskrivningar (NOT). Jag tog på mig ansvaret fför allt som hade med lådorna att göra, och visst funkar dom :)
Lägger upp lite bilder på hur köket såg ut när vi kom och hur det blev när det blev klart (:
(Pappa hade satt upp mycket innan)
Så nu ska badrummet fixas, kakel ska upp i köket och tvn ska upp på väggen, sen är lillstugan färdig :)

Det var så SJUKT mycket vatten på vår tomt. Det var runt 3 dm djupt. Det är tur att inte hunden är något fan av att bada för det hade blivit jobbigt och blött.. Vi fick lägga ut trallar (heter det så?) att gå på för det var så geggigt, så man har rockat gummistövlar sen i torsdags!

På torsdagskvällen kom henke och på söndagen kom ulle med familj. Det har varit fullt hus! :)
Henke ska gå på HVs match ikväll så jag passade på att åka hem med honom. Är rätt skönt att komma hem med :)

Här är lite bilder sen helgen.

Släpet var ganska fullt.. Hade ungefär fått plats en banan till..



Gick även bort till syssling Hanna en sväng. Hittade henne i full färd med att försöka olja (?) in däcket framför hennes stuga (:

Nu ska jag åka och möta en annan Hanna vid Kvantum!


RSS 2.0