Panik?



Jäkla fejk. Hade jag tryckt på remove all så hade man ju fått allt det där. Varför gör folk sån här skit?

Helgen

I fredags kom hanna hit och vi käkade tacos, snackade och kollade på den senaste harry potter-filmen, inte så jätteimponerad av den.

Lördagen var en väldigt slapp dag. Jag åt taco-left overs, beställde lite grejer från HM och tittade på film. Sen gick jag en sväng till netto för att handla lite. På kvällen fortsatte jag slöa. Jag orkade inte laga mat så det blev mcd. Det var så sjukt mycket slask på denna gatan så bilen fastnade (tackar grannen som hjälpte till att putta loss bilen). Helt sjukt, det gick inte ens att skotta loss den. Sen blev det melodifestivalen och filmen På smällen med Sanna, Ida och Anderas.

Idag blir det att åka till Nybro glasbruk med mamma. De har tydligen någon rea där som hon vill kolla in. Sen blir det träning och en fortsatt slapp kväll.

Tack för denna helgen (:


Beställde bland annat dom här (:

Fredag

Idag var det regn och plusgrader. Kul att det händer den enda dagen man planerar att göra något där det krävs att temperaturen ligger under nollan. Skidåkningen blev inställd så det blev en sväng till kalmar istället.
Jag köpte en klänning och en bikini (jag längar inte efter sommaren......)

Nu ska jag snart träna och handla. Först ska jag lista ut hur man fyller på spolarvätskan..
Men fordonselever klarar det så hur svårt kan det vara?



Torsdag

Idag åkte jag till pappa och jobbade mellan halv åtta och nio. Kul att gå upp så tidigt när man blev klar så snabbt.. Det blev att lägga sig i sängen och kolla på blood in blood out i hopp om att somna under filmens dryga 3 timmar, vilket jag inte gjorde. Paco är ju typ anledningen till att man kollar på filmen.. (a)
Efter ett tag stängde jag av och dammsög, lagade mat och grejjade.

Imorgon blir det att "åka" skidor i Aboda Klint. Jag ska försöka så gott det går. Har aldrig stått på några slalomskidor. Vi får hoppas på det bästa. Så småbarn, se upp - imorgon är det jag och sanna som rockar barnbacken...

Nu blir det att återgå till de två sista timmarna på blood in blood out och har jag tur så drömmer jag väl om paco (inte när han är hippiepolis, urk).


Onsdag

Idag har jag jobbat hos pappa så det blev att gå upp klockan 6. Underbar morgon (?). Hade lite svårt att somna igår eftersom jag tittade på ett program som handlade om BTKmördaren. Låter kanske inte så läskigt men BTK står för Bind - Torture - Kill. Det var en pastor som under 70-80talet mördat folk helt utan anledning. De listade ut vem det var 2005.. Bra jobbat!

Förut åt mamma och jag våfflor, det är aldrig fel. 
Senare blir det dans på frikis och sen kommer jag nog somna gott (:




Segis

Jaa jag är skitseg på att skriva här. Jag vill bli klar med headern och så, men vet inte riktigt hur jag vill ha den..
När det är fint här så kommer jag nog skriva mer (:



"Jag tänker såhär, att om man dör - vill man verkligen bli uppsökt av tv4 plus då?"

Sasha?

Jag började fundera lite på hur det kom sig att jag blev kallad sasha (mcfadden) av sebbe, kalle, jocke och nuhi.
Jag frågade sebastian men han hade såklart ingen koll på det alls. Till min fördel så loggade kalle in på msn och han är killen med kollen.

"Sasha kmr från mellanstadiet då henke av nån anledning kallade ert tjejgäng för ylli, sasha, mia o mctravel haha. Och mcfadden sa jag utan anledning nån gång på gymnasiet, så jag kommer allt ihåg"

(Ida - visste du att du blev kallad McTravel? Jag hade ingen aning om något av detta..)


Hmm

Jag förstår ingenting om hur man fixar så det ser normalt ut här..

Om ni undrar över mitt namn så fanns det ingenting med sara andersson som var ledigt, hur många a eller e man än la till.. Efter ett tag kände jag mig besegrad av blogg.se och bytte taktik. När SaraAndersson (på väldigt många olika sätt) inte längre var något alternativ så fick det bli något som hade med Sasha att göra för att det har varit det enda smeknamn jag någonsin haft (av fyra personer). Men jag är rätt nöjd i alla fall :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0