Påsk

Är det inte ganska självklart att det är Linda Chens sambo, Mats Alm, som har mördat henne? Det känns som Mats Alms trovärdighet sprack när han sa att han blivit bortförd av den kinesiska maffian och blivit matad med kalla friterade räkor i en baklucka på en bil..? 
Värt att tillägga är väl att han har bilder på sig själv tagna i Stockholm just under den tiden han säger att han var kidnappad..
Det är ju synd att det varken finns dödsorsak, mordplats eller mordvapen, han kommer antagligen bli friad på punkten mord. Skit..

I vilket fall är det påsk nu.
Det var nog 4 år sedan jag hängde med familjen till stugan men i år är det dags igen :)
Jag är lite rädd för att det blir jag och pappa som ska kånka in soffa, fåtöljer, spis och kylskåp in i lillstugan. Det känns ju inte som att mamma kommer bära, så det är ju tur att man är stark som en jagvetintevad..

Jag har köpt ett påskägg till mamma i år. Det är alltid hon som lägger godis och grejar med våra. I år har jag tagit tag i saken och köpt ett halsband till henne tillsammans med mina syskon.
Halsbandet ska läggas i hennes påskägg och sen får vi se om eller vart vi ska gömma det.

Det blir nog att grejja lite med det nya köket också, tur att man är händig som jagvetintevad! :)





Helgen

I lördags tog sofie och jag en sväng till något som lär vart årets fyllefest.
Det var alltid någon som spydde och alltid någon som tjabbade, haha helt sjukt. Länge sen man var på en sån fest! Annars var det kul, vi stannade ändå ett par timmar :) Rätt skönt att vara nykter när man såg alla som mådde dåligt. Fast det var nästan så att man mådde lite dåligt själv ibland..


På söndagen gjorde jag ingenting, rätt skönt (:

Idag har jag och mamma passat syrrans barn. Förutom det har jag inte gjort något idag heller. Börjar bli lite rastlös..


I know struggle and struggle knows me


My life owes me, like an overdose I'm slowly
drifting in the arms of trouble and trouble holds me.
Nothing else is close to me, more than pain unfortunately.
Like a self fulfilling prophecy, I'm supposed to be struggling.



För mycket blod i mitt alkoholomlopp

Igår var det fredag vilket innebar födelsedagsfest för Ida och Sofie. Kom nu på att jag säkert inte ens sa grattis igår, så GRATTIS! :)

Runt 17.15 igår började jag bli lite stressad efter att varken ha klätt på mig, ätit eller packat ihop mina saker. Jag skulle möta ida vid 18 men blev lite sen.. Vi cyklade hem till Sanna för att hjälpa henne med presenterna. På något mystiskt sätt så överlevde vi faktiskt hela vägen till paradiset. Millan tyckte nog vi var lite slöa.. (a)
Väl framme började festen :)
Det blev en hel del dans, dricka och skratt. Ett tag kändes det som lite för mycket dricka kanske, men då var det ändå dags att dra på sig hookerheelsen, sätta sig på cykeln och bege sig till stationen för att ta tåget till Kalmar. Det var typ tre personer som trillade på tåget. Jag satt ner tills det stannade - kändes bäst efter att ha sett kompisarna trilla som käglor. Vi fick dricka på tåget, brukar man få det? 
Väl framme i Kalmar så gick vi till Byttan. Det var inte så mycket ös där.. Några stack till Bistro och några gick och dansade. Varken Sanna eller jag var speceillt sugna på att dansa eftersom vi helt plötsligt blev skittrötta, inte så sugna på att dra någon annastans heller. Vi bestämde oss för att åka hem lite tidigare än tänkt, men innan gick vi till Zappas för att ta varsin pommestallrik. SÅ gott!
Vi fick sällskap av två riktigt trevliga personer. Två män som satte sig på bänken intill. En av dom frågade mig tre gånger om det var okej att de satt där. Till slut fattade han väl att han fick det (ser jag ut som någon som äger alla bänkar i kalmar?)
När Sanna var framme och skulle hämta en ny gaffel (efter att ha tappat sin i gruset) så snackade samme man skit om den andra mannen på bänken. (..what?)
En liten stund senare kom Henric och hämtade oss och sen fick jag SOVA :)

Jag somnade till en film inatt. I morse när jag vaknade så var min tv avstängd framme på själva tvn.. DVDn var igång. Skitkonsigt, gick jag verkligen upp ur sängen inatt för att stänga av tvn när jag hade dosan liggandes bredvid sängen?

Ont i fötterna: Check
Uppdrucken alkohol: Check
Fylledans: Check
Fyllesamtal: Check
Hållapåattslåihjälsig: Check
Fyllemat: Check
Bra kväll: CHECK!

Tack för igår alla inblandade!


Bilder kommer när jag hämtat min kamera hos ida.

VÅR

Idag vaknade man och så var våren här, riktigt härligt!
Blev en promenad till stan med Sanna. Fick bli sommarjackan men ändå blev det lite för varmt - helt sjukt.
Så idag har jag: gått utan jacka, med solglasögon, sett vårblommor, fjärliar, en nyckelpiga, lagat mat med altandörren öppen, sett grannen skotta undan snö i t-shirt (kent) och haft cindy liggandes på baksidan ett bra tag.
Tittade nyss hur varmt det var ute, 17 grader i skuggan.

Vår? I think soooo :)



...

Less, besviken, pissed...eller trött?

Whatever..


Ljuva tisdag

Än så länge har dagen bestått av cyklande i regn/motvind och gruppmöte på AF. Vi ska vara runt tolv personer, det var bara jag och fyra till som kom idag..

Jag hade utan problem kunnat sova tills nu. Jag somnade förvånansvärt tidigt igår (runt klockan 11, på sannas soffa..) men var ändå extremt trött i morse. Tur att man hade sån underbar cykeltur, då vaknade man till lite..

Två personer från Jönköping har idag frågat mig om jag ringde in och önskade en låt på P3. Det var tydligen någon Sara Andersson från Nybro som önskade en låt till sin pappa eller nåt. I vilket fall som helst så var det inte jag. Det hade varit coolt annars, man kanske borde önska en låt där någon gång? Får se hur det blir, lyssnar ju bara på radio när jag jobbar och då är man ju upptagen med annat.

Jag undrar bara lite vart solen tog vägen? Den har ju inte setts till på ett bra tag nu :(




Bad update

I torsdags jobbade jag sista dagen hos pappa, sköönt. Passade på att gå hem därifrån. Det känns verkligen att våren är på väg!
På kvällen blev att titta på Law abiding citizen och 12 rounds. Bra filmer och bra sällskap (:

På fredagen unnade jag mig lite sovmorgon. Vid tolvtiden åkte Hanna och jag in till kalmar. Vi började med att förnya mitt pass. Jag förstår inte varför man alltid ser så konstig ut på passfotot. Det känns som de gör något konstigt med det? Tur att det inte så många ska se det...
Efter det blev det möbeljakt, gick relativt bra (:
Tanken var att jag skulle vara fyllechaffis hem från kalmar på natten men jag var så jäkla trött (jag blev ännu tröttare när jag kom på att jag skulle gå upp vid kl 9), så det blev att sova istället. 

Idag gick jag som sagt upp tidigt för att åka till modehuset med mamma. Det blev en hel del shopping för oss båda, aldrig fel.
Ikväll vet jag inte vad som händer, får försöka hitta på något (:




Ack, Sundbyberg

Imorgon är sista dagen jag jobbar. Rätt skönt. Jag gillar inte riktigt att sitta still framför en dator i 8 timmar..
Helst skulle jag försöka ta mig in till Kalmar på fredag för att förnya mitt pass som går ut nästa månad men får se hur det blir. Annars får det bli nästa vecka.

Idag var en sån dag jag skulle kunna köra bil hela dagen om jag hade fått. Ibland är det så himla skönt att bara köra och slippa tänka på något annat. Jag brände en ny bilskiva idag med så det kan ha berott lite på det (:
Tyvärr blev resan bara till stan. Man är ju aldrig sugen på att köra långt de dagar man verkligen ska göra det..

Jag lyssnar på P3 när jag jobbar och fick höra Ack, Sundbyberg med Oskar Linnros (Kihlen från Snook). Jag gillar den (:
Ack, Sundbyberg jag blev full och gick runt med stilett för din skull..

Det är lite sommarkänsla på låten faktiskt. På tal om sommar - Jag vill ha det NU!





Eric Saade är egentligen Gert Musexpert

http://www.youtube.com/watch?v=bom6NxYENxk

Låter inte melodin lite bekant...? Han är egentligen inte manboy, han är bullmus.



(Jag orkade inte lista ut hur man gjorde här, så det fick bli en hederlig länk)


Fast car




I remember we were driving driving in your car,
the speed so fast I felt like I was drunk.
City lights lay out before us and your arm
felt nice wrapped 'round my shoulder.
And I had a feeling that I belonged.
And I had a feeling I could be someone.

You got a fast car, but is it fast enough so we can fly away?
We gotta make a decision, we leave tonight or live and die this way.


I <3 ARBETSFÖRMEDLINGEN

Idag spenderades ungefär 2,5 h på arbetsförmedlingen. KUL.
Vårt första gruppmöte av tio, och alla ska vara runt 1,5-2 h. Vi ska träffas en gång i veckan (och de bjuder ju inte ens på fika - wtf?).
Vi fick svara på lite frågor i gruppen, vilket inte gav så mycket utan tog bara tid. Vet inte riktigt hur det ska hjälpa mig att veta alla andras framtidsdrömmar, vilka jobb de söker och vart de ska sommarjobba. Känns inte som jag får fler jobb för det, men vad vet jag. Det är ju inte som jag får några nu heller..
Det enda positiva med mötet var att jag fick träffa Simon, sjukt länge sen sist (:

För övrigt har jag, nu i efterhand, kommit på att jag egentligen hejade på Salem Al Fakir i melodifestivalen. Hans låt är ju faktiskt bra! I was aiming for the sky... (8)  Jag vet inte riktigt varför de flesta nästan hatar den låten? Beror det på låten eller på han själv? Kul för Anna att hon vann. Rätt okej låt om jag inte minns fel. Synd att hon ser ut som en tant och låter som Carola när hon pratar, men förutom det borde det väl gå ganska bra. Skönt att de som röstar har insett att det inte går att skicka medelålders kvinnor. Lena PH kom väl på en hyffsad plats i eurovision iofs, men så sjöng hon ju en porrlåt med..



Idag tog jag ett stort steg i rätt riktning. Om det blir som jag vill så kommer jag avslöja vad om några veckor (:


Helgen

Jag har inte suttit så mycket vid datorn i helgen, rätt skönt :)
I fredags kom bjelkne hit och åt pizza. Hon drog vidare på fest men jag och sanna stannade hemma och tittade på Festival (den där supergamla filmen). Kan inte komma ihåg om jag sett den innan. Det var iallafall riktigt sommarkänsla i den filmen!

På lördagen kollade jag på Johan Falk - Leo Gaus. Artisten från Festival är med i den filmen, vilket sammanträffande. Tyvärr var inte Frank med så mycket i den filmen heller men den var bra ändå :)

Framåt eftermiddagen blev det att gå en sväng i det fina vädret innan det bar av mot Kvantum med Ida, Andreas och Sanna. Det inhandlades tacoingridienser till kvällen. Runt sextiden började vi laga mat och Anthon och Henric kom också. Efter maten var det Kalmar och SuperBowl som gällde. Det var skitkul att bowla, var rätt länge sen sist. Mycket roligare att bowla i Kalmar än i Nybro! :)
Efter bowlingen gick vi en sväng på stan i Kalmar innan vi bestämde oss för att dra hem. Vi spelade ett skitroligt fast ganska svårt spel, det hette online (eller on line). Man var tvungen att tänka ganska snabbt och man låste sig rätt mycket, men det var roligt :)

Idag åkte jag, Hanna och Sanna till IKEA för att införskaffa lite saker till Hannas lägenhet :D
Kul att göra något vettigt med en söndag. Jag köpte två tavelramar och en sån där is-grej (kommer inte på vad det heter). Hanna utklassade mig defenitivt i shoppingen men det var ju meningen (:

Ikväll ska jag titta på Wallander. Hoppas den inte är lika läskig som Mastermind som gick på tv förra söndagen. Fick lite sömnproblem.. :P
På tal om sömnproblem har jag somnat klockan SEX PÅ MORGONEN både natten till lördag och natten till idag. Jättekul. Ligga fem timmar i sängen och försöka somna är ju alltid lika roligt (?)

Men iallafall - Tack för en superhelg :)


Torsdag


Idag ska pappa och jag åka till IKEA och hämta ett kök till lillstugan :D
Den har bara haft kokplattor och ett litet kylskåp så det ska bli skitkul med riktigt kök :)

Ikväll ska jag följa med hanna för att kolla på en lägenhet, spännandeeee! Hoppas den är fin :D


Vet inte om det är någon mer än jag som stör mig på vissa saker på facebook.

Exempelstatus: JAG HAR TATUERAT MIG
kommentarer: vart?, vad?, vart?, har du?, vad för något? osv..
Svar: Hemligt (eller inget svar alls)
Tips: Hemligheter ska inte skrivas ut i facebookstatusar. Vill man inte säga vad det är - skriv inget alls.

Exempelstatus: Jag vill gå på modevisningen i kalmar, ska någon med?
Kommentar 1: Vad kostar det?
Svar: 100 kr
Kommentar 2: Jag vill med, vad kostar det?
Tips: Man läser de andra kommentarerna innan man kommenterar


(Lillstugan. "Gångplankorna" ska ligga intill huset, chansar på att gräset precis klippts här)


3

Jag hatar 3 just nu! Det går ju inte att skicka sms eller ringa ikväll heller. Skit.
Imorgon är det jag som ringer till deras kundtjänst och frågar vad fasen dom håller på med!

Måndag

Idag steg jag upp i tid för att åka till Kalmar med Hanna och Sanna. Kändes som en del stenar satts i rullning - I like!
Vi började på modehuset vilket vi avverkade ganska snabbt. Det var väl på stan som själva shoppingen sattes igång, iallafall för Hanna ;)
Mitt enda köp blev kakburken på bilden, jag tycker den är söt (:
Var så sjukt trött när jag kom hem så det blev att inta soffan. Somnade efter ungefär en kvart, det behövdes (:

3 är SKIT! Hela helgen har jag haft svårt att skicka sms och ringa. Ett tag idag gick det jättebra men sen helt plötsligt så kunde jag inte svara längre. Skitirriterande. Sanna och Hanna har haft liknande problem så det lär inte vara min mobil det är fel på, tur det.

Såg nu att filmen The guardian började för 1½ h sen, men det är nästan lika mycket kvar så kanske ska ta och se den, har sett den innan så det gör inte så mycket om man missar "lite"



Ops?

Till: Johanna (Flickvän)
Sms: Fan vilken fest, drog hem och knullade med vad jag trodde var Johanna, det var det tydligen inte. Fel hårfärg, lika het i sängen dock! Kanske gör en favorit i repris snart ;)
Svar: Jaha, då vet jag! Dina saker kan du hämta ute på gatan....... DITT SVIN!!!!!


Till: Chefen
Sms: Hej, har Niklas berättat att han ska iväg på tjänsteresa ikväll? Jag kommer över med en flaska rött och grädde, så blir det precis som förra veckan ;) puss och knull mitt hjärtegull!
Svar: Hoppas för din egen skull att det inte är min fru som du skulle skicka sms:et till. Isåfall ska vi ha ett snack på måndagsmorgon. Bådar inte gott det här.

Förklaring: Hade en affär med chefens fru, varför vet jag inte.. Kändes spännande. Fick sparken ganska fort och även en blåtira på köpet.

http://www.felsms.com/

Enjoy (:

Lördag + Söndag

I lördags åkte familjen till emmaboda för att fira mormor och morfars födelsedagar. Mormor och jag gjorde kroppkakor, såå gott.
Kvällen spenderades med Ida. Vi åkte och släppte in hästarna. Det var lite läskigt faktiskt, skitmörkt. Sen ringde vi och beställde pizza från amigo. Vi kom inte på om pizzan hette 2000, millenium, 2000 millenium eller millenium 2000. Vi fick en sån pizza vi ville ha iallafall (: Sen åkte vi till coop och köpte läsk. På parkeringen inser Ida att hon tappat sin ena vante (hon lägger de i knät när hon kör och när hon kliver ut så trillar de ju ut, såklart). Vi körde förbi amigo igen och där låg vanten, kvällen räddades ;) 
Vid halv tolv var vi så trötta att vi höll på att somna i soffan så jag pallrade mig hem, till slut.. 

Det är hur fint väder som helst idag, var ute och gick en långrunda i solskenet :)
Får se vad som händer ikväll. Det blir nog att titta på wallanderfilmen som går på tv.



FREDAG

Idag har det snöat ännu mer, kuuul. Tycker lite synd om brorsan som åkte stafettvasan i -30 C idag..

När mamma kom hem från jobbet så åke vi och hämtade min systerson Axel. Mamma hade lovat köpa honom en tumring så vi gick till guldsmeden och hittade en fin. Eftersom Axel ska på två barnkalas denna helgen så blev det vi som hängde med honom för att köpa presenterna. Efter lite letande hitta vi passande presenter. Flickan fick någon klipp-grej med docka och sånt (kommer inte ihåg var det heter, klippdocka? hmm). Pojken fick legosaker (:


Idéerna om vad som skulle hända ikväll var många. Hanna var rätt sugen på att festa så kalmar och palace undersöktes, men de flesta var upptagna, trötta eller lite krassliga så det blev inget med det. Sen gick tankarna vidare till bowling, bio eller lasergame. Hanna kände för att festa så jag tvingade iväg henne på en privatfest. Sanna och jag funderade lite på att bowla, och dra med henric och anthon, men alla banor i kalmar var upptagna och nybro kändes inte så kul. Lasergame var vi helt enkelt för några för.
När hoppet om att göra något vettigt denna fredagen har försvunnit så åker jag nu till sanna för att slappa och titta på film vilket är det mest vettiga jag kan göra denna kvällen (:



Medan vi var i guldsmedsaffären så hittade jag lite som jag ville ha, såklart. Köpte iallafall det på bilden. På den ena står det peace och på den andra chance. Vet inte om jag ska ha det i halsband eller på ett armband, är inte så mycket för halsband.. (Suddig bild, min mobilkamera är rätt dålig)


Deg

Idag känner jag mig som en degklump. Träningen var skit. Det var världens tråkigaste pass, man gör samma rörelse i typ en minut innan man byter. Det är ju inga roliga rörelser heller. Dessutom så var det bara tungt. Benen ville liksom inte. Vet inte varför. Skit iallafall.

Tittade lite på sveriges värsta bilförare. Kan man verkligen vara så dålig? Skrämmande. På riktigt. Det känns som de där unga tjejerna är med bara för att dom vill synas i tv. För deras skulle hoppas jag att de spelar dumma. "Man- va? Vad hette det? Manö- va? Manövrera? Jag vet inte vad det betyder." Jag hade ju varit en stolt förälder iallafall....

Nu ska jag titta på gordons kitchen nightmares tills jag somnar. Nu lär man inte kunna äta ute på några veckor.
Woho.

Imorgon är det fredag och jag är antagligen på bättre humör. Jag tänker inte träna iallafall. För det var inget fel på mitt humör förrän jag tränade idag. Jäkla deg-ben.


Skidåkning på hög nivå

Idag åkte sanna och jag till svartbäcksmåla med längdskidorna liggandes genom hela bilen. Det var väldigt länge sen jag åkte och första gången sanna åkte. Pappa sa att vi inte skulle ta rundan på 2,5 km eftersom den hade en lite läskig utförsbacke så vi tog rundan på 5 km. Jag har aldrig varit med om så långa kilometer. Blev helt chockad när vi bara hade åkt 2 km. 
När det lutade neråt var det såklart roligast. Man kan inte ens kalla det för backar (förutom en, den var lite läskig). Vi fick lagom fart och hade lite kontroll iallfall.  Vi försökte oss på tekniker som vi såg andra åka, det gick sådär..  (a)
Man kan sammanfatta åkningen med sjukt mycket skratt och något ömma bakdelar (:





Ett stort NEJ

Läste precis på en facebook-grupp om vad tjejer vill ha men inte vill be om. Orkade inte läsa igenom hela men jag reagerade på en grej. Det stod att tjejer gillar att bli kittlade även om vi säger att vi inte gör det. Ehh?

Detta riktar sig mot alla killar.
Det borde vara FÖRBJUDET att hålla i sin flickvän/tjejkompis och kittla henne. Visst vi skrattar för att det är någon störd reflex som gör att vi gör det. Efter ett tag är det inte kul. När man ligger där och inser att man inte har någon chans att komma loss hur mycket man än tar i så kommer paniken. Detta slutar nästan aldrig bra. Jag vågar nästan tala för alla tjejer när jag säger att detta slutar i tårar. Jag vet inte varför. Om det är för att ni kittlar oss så vi inte kan andas eller om det är för att man inser att man aldrig skulle ha något att sätta emot om någon verligen skulle vilja göra en något illa.. Det är inte roligt och hade jag fått välja så hade jag inte skrattat när någon kittlar mig.





Tisdag

Idag känner jag att jag har varit så grymt effektiv!
Jag har tittat på en falk-film till. Franks tjej lämnade honom i slutet av filmen, jag kan bo hos dig om du vill?
Jag har även tittat på biggest loser, städat i gaderoben, gått en promenad på cirka 1 h, handlat på netto, städat på övervåningen, lagat mat och sen följt med mamma till stan. Känns som en otorligt effektiv dag. Mitt glada humör kan ha berott på det sjukt fina vädret. Om det inte hade blåst hade det varit riktigt riktigt skönt ute.

Ikväll blir det att äta scones och kolla DHW hemma hos sanna med några till av tjejerna (:
Hade helt glömt bort att det är säsongsstart idag, jag kommer inte riktigt ihåg hur det slutade..

Imorgon ska jag äntligen få ta bort stygnen i munnen, de är bara i vägen. Så imorgon ska jag äta jättemycket tuggummi bara för att jag kan :D
Förhoppningsvis så kan jag ta pappas bil så kan det faktiskt bli lite längdskidåkning imorgon (ja du läste rätt). Jag har inte åkt det på flera år. Jag skyller helt klart på OS-hysterin. Det har tittats på skidor här hemma, av pappa såklart. Till hans förtjusning föjler något av hans barn i hans fotsteg och tar sig an vasaloppet. Lycka till henke!
Vem vet - det kanske blir vasaloppet för mig om ett antal år med...? kanske inte. För första gången kanske jag ska försöka orka kolla på hela vasaloppet i allafall, i hopp om att se henke såklart. Fast det är ju typ fyra timmar långt.. Jag som nu för tiden blir så jäkla rastlös kommer antagligen inte kolla på hela.. ADHD? Vem vet. 
Nu ska jag gå ut i garaget och leta längdskidor och stavar :) 





Måndag

Idag började jag dagen med att titta på falkfilmen operation näcktergal (ngt sånt hette den). Den var bra men frank var ju nästan inte med någonting :(

Som varje måndag så hämtade jag och mamma min systers barn på dagis/förskolan. När vi kom hem blev det att spela spel med axel och som vanligt ville stella dansa. Till en början vägrade hon äta men när jag förklarade att man drömmer om prinsessor under natten om man äter så gick hon med på det, jag kan mina grejer ;)

Förut kollade jag på Familjen Annorlunda. HUR ORKAR DOM? Nio ungar - whaaat? Åka utomlands med allihopa - WHAAAT? Nu kommer jag säkert sluta upp med elva ungar bara för att jag skriver såhär. Just nu känns det som tre verkligen är max :P Kul för dom som bor i lägenhet med nio ungar. Föräldrarna sover i vardagsrummet och barnen delar på två eller tre rum. Ska man ha så många barn så kanske man ska se till att man har plats. Lycka till när alla är i tonåren..


Det var allt för idag, simma lugnt i slasket (:

RSS 2.0