There is no place I cannot go

And maybe someday we will meet. And maybe talk, not just speak.
Don't buy the promises 'cause there are no promises I keep.
And my reflection troubles me.
I'm not calling for a second chance, I'm screaming at the top of my voice.
Give me reason but don't give me choice, 'cause I'll just make the same mistake.



Lean

När jag kom hem idag så stod det en lampa i mitt rum. Hur snygg som helst! Den får inte plats i mitt rum nu men sen när jag flyttar så :)



Den finns att köpa på Svenssons i Lammhult (pappa fixade via kontakter) och det som finns där brukar ju vara billigt och bra! http://www.svenssons.se/mobler/1036-golvlampor/1678-lean_golvlampa/4024-svart_massing.aspx

Speeding cars

Here's the day you hoped would never come. Don't feed me violence just run with me through rows of speeding cars. The paper cuts, the cheating lovers, the coffees never strong enough.
I know you think it's more than just bad luck.
There, there baby, it's just textbook stuff. It's in the ABC of growing up.
Now, now darling, oh don't loose your head 'cause none of us were angels and you know I love you.








Carros favoritlåt, Tvärbra!


Pics








Branden på Södra cell antar jag. Bilden togs lördag eftermiddag. Alltså nästan ett dygn efter branden startade. Galet..

"All by myself.. Don't want to be all by myself anymore."

Nu kanske Charlotte har något jobb på gång som hon velat ha länge. Hon är ju färdigutbildad och har länge sökt ett bra passande jobb och nu sa hennes pappas väninna att hon kanske har något till Charlotte. S k i t.
Hon vet inte något förrän om ett par veckor och kan alltså inte boka något. S k i t.
Jag kan ju leta upp någon random på nätet som jag kan åka dit med men ville verkligen åka med henne. Dessutom kanske det visar sig att hon kan och då vill jag inte ha lovat någon annan. Aaaaah vad jobbigt. NÅGOT kan väl gå min väg? Eller?
Ska jag boka själv? Åka helt själv? Jag vet att man träffar mycket folk när man bor på hostel och sånt men jag skulle gärna ha en fast punkt. Inte bara mig liksom. Bara förlita sig på sig själv. All press på mig. Skulle ju vara så sjukt nervös innan jag åkt att det är helt sjukt. Fast egentligen, man kommer dit, åker till ett hostel man redan bokat, frågar alla där hur man lättast skaffar jobb och sen bara kör man på så. Inte så farligt egentligen.
Alla pratar ju engelska där så hur svårt kan det vara...?

Får se hur det blir.. Måste smälta det lite och tänka igenom det. Själv kanske inte är så hemskt?




Sommar

Paus paus bloggpaus. Känner inte riktigt att det är intressant att skriva varje dag eftersom jag bara jobbar och sover.
Det har blivit en del Strand, det är nog egentligen det enda som hänt på länge. Hade en riktigt grym utekväll i fredags! Sjukt bra! Tipptopphumör trots regnet. Fick prata och krama Daneil Adams-Ray så hur kan man klaga på en sån kväll? Det hände mycket roligt den kvällen, skrattade heeela lördagen på jobbet åt allt. Trots att jag bara sovit några timmar så var det hur lätt som helst att jobba. Levde helt enkelt på fredagen! Med respekt av medfestarna ska jag inte avslöja de roliga detaljerna.. Carro som inte var med har däremot fått höra det mesta, hon hade fördelen att jobba på lördagen.. ;)
Efter jag kom hem från jobbet på lördagen blev det iväg på 25årsfest. Jätterolig och massa trevliga människor! Den natten sov jag ganska bra kan jag säga.. På söndagen var jag ledig och hittade en grymt snygg lampa på loppis. En typ skrivbordslampa, blå och retrostil. 50 spänn, riktigt klipp! Jag orkar inte lägga upp en bild på den så var väl rätt onödigt att dra upp den här överhuvudtaget. Whaaevs.


Nu ska jag gå och lägga mig för att jobba imorgon men sen är jag ledig i TRE dagar! Helt galet. Är inte ledig mer sen innan jag slutar för sommarn, var tvungen att byta en dag och ta den nu. Men ändå, tre dagar! Sweet!



Räkna inte med uppdateringar inom den snaraste framtiden!

RSS 2.0