?

Vi brukar framkalla kort och ha som tavlor i stugan och jag tycker det är dags för en till, frågan är vilken bild?








Pååååsk

Världens sämsta uppdaterare men orka uppdatera när det inte händer något? Här kommer lite om påsk iallafall :)

I torsdags förmiddag åkte jag och pappa till stugan. På kvällen kom mamma, Henke, Sandra och Axel. Då hade jag fixat till kycklingsallad, awesome som jag är. På kvällen åkte jag till Böda NK och våldgästade deras grillkväll. Har ju inte träffat jönköpingsborna sen i somras.

På fredagen kom Ulle, Johan och Stella och dagen bestod av påskäggsletande och massa mat.
Lördagen och söndagen gjorde vi lite allt möjligt. Solade, cyklade runt, träffade Wille och Hanna och lite sånt. Jag kunde inte vara ute och gå alls, har ju sån extrem ormfobi (med all rätt). Under helgen såg Henke och Stella en huggorm, Axel och Johan såg två. Hanna såg en fast det var nog ingen huggorm. Men hallå, fyra ormar inom en 100 meters radie från huset? jag ut och gå? Skulle inte tro det!

I måndags åkte vi hem och det var rätt skönt att komma hem till lugnet. Vi var ju trots allt nio pers.


Kasta mackaaa


Stella pyntar lite


Pappa hissade upp mammas påskägg

Påskmiddag

Plaskade lite i havet. Stövlarna som jag köpte förra året läckte.. Inte okej!

All Star


Welcome hooome :))


Helg

I fredags åkte jag hem till Sanna för att kolla in nya placet och fint har det blivit! Nu slapp vi sitta på golvet och prata om allt och inget, här erbjöds både soffa och TV :)

I lördags kväll träffade jag RidaIda. Vi käkade kebab och kollade på I am number four. Den var skitbra! Även om Ida och jag hoppade till ett antal gånger och jag satte händerna för ansiktet (och så skrattade vi åt att vi blev så rädda, hoppas ingen såg, haha). Jag tappade bort min lilla chipspåse typ fem gånger under filmen med, rutinerat.

Idag har jag varit ute så mycket att jag är helt utmattad på grund av den friska luften! Först satt jag ute och läste, sen var jag ute och gick och åt glass med Sanna, sen satt jag ute med mamma sen träffade jag Hanna, också ute givetvis! Nu tittar jag på BB och är heeeelt slut. 

Snart blir det att åka till Öland och sen måste jag klämma in Stockholm och Jönköping innan sommarn! Det ser jag fram emot :))


Torsdag

Imorgon är det sista dagen att söka till högskolan så jag ska försöka få det gjort idag. Att ha som C-plan om allt annat skulle skita sig, kan ju vara ganska bra. Blir nog faktiskt religionvetenskap i Växjö. Tror det är bra att lära sig mer om olika religioner och förhoppningsvis få mer förståelse för saker och ting. Kan ju vara bra eftersom jag har en liten miniplan på söka som volontär och bo i ett buddistiskt tempel.. Vi får se hur det blir. I vilket fall tror jag att jag kommer tycka religion är kul. Tyckte ju det på gymnasiet iallafall.

Ikväll kommer Stella hit, får se vad vi hittar på. Har en liten plan på att göra hemmagjorda äggkoppar av ett äggpaket. Lite nya äggkoppar till påsk. Lite färg, glitter och fjädrar kanske?


Woolkid

Efter att ha bytt låt oavbrutet den senaste tiden har jag äntligen hittat något nytt. Något som typ passar mig just nu. Brukar gå i perioder.
Verkar vara någon ganska okänd kille som nyss kommit ut på spotify. Sökte honom på tuben och låten jag gillar har under 4000 views.. Lite väl mycket "musik" ibland men hans röst är ju helt sjukt bra. Finns säkert massa andra bra låtar med honom men just nu har jag låst mig på Baltimore's fireflies och vägrar lyssna på något annat.


Snart är det väl dags att stänga av och åka bort mot fagerslättskolan för att kolla in kvällens musikal!




Leaving

Jag kommer så väl ihåg en av mina sista lektioner. Jag sa hejdå till klassen och efter lektionen följde en pojke med mig hela vägen till kontoret på andra sidan skolan. Han sa inget utan bara gick där. Jag tog kort och försökte få honom att le för en sekund samtidigt som jag försökte hålla mig från att bryta ihop. Sen ställde jag den fråga man alltid fått "ja" på innan.


"Are you happy?"



"No"

Lördagsfest

Orkar inte skriva så mycket. Lyckad utgång med ett tiotal tjejer. Mycket skratt och dans.
Dissen går till den ölkastande bruden och dampkillen på bussen hem.
Kunde skriva myyycket mer men huvudet håller på att sprängas. Får se om jag kommer kunna sova.
Man får väl försöka iallafall.
Tog tyvärr inga bilder igår, men någonstans kommer de säkert finnas några.

Hollaaaa


Skräcknatten

Tittade på BB's skräcknatt igår och fick sjukt svårt att somna. Jag kunde inte sluta skratta!
Rodney var faktiskt ganska gullig när han blev så rädd. Han var verkligen skiträdd. Att Gurkan också var det var ju ingen chock.. Men vad jag skrattade åt dom! När Rodney kastade sig ur sin säng och rullade över på någon annans, alltså det var oslagbart! Haha




RSS 2.0