Högsommar?

Idag har det varit helt galet varmt! Jag klagar inte nej, bara påpekar.
Somnade lite i solen  idag.. Varför mår man alltid skit efter man gjort det?
Iallafall, klockan 22.15 visade bilen 19 grader, insane!
Lite risk för åska inatt sa pappa. Hoppas det regnar inatt och att det blir mer sol imorgon.

Sov SKITDÅLIGT inatt. Bara för att Hanna och jag snackade om det igår, att hon sov dåligt men inte jag. Jag gjorde "peppar peppar ta i trä" men det sket sig iallafall. Vaknade vid fyratiden, låg vaken till fem, tog till datorn ett tag och somnade runt sex efter att ha läst kungens intervju. Det är verkligen konstigt hur han kan ha så dåliga svar efter ett helt liv i rampljuset samt att han säkert fick frågorna innan. 

TT: Ni har ingen uppfattning om vad de här bilderna som påstås ska finnas, vad de ska bestå av?

- Jag har ju hört talas, jag har ju hört och sett på tv, det har jag gjort. Jag har tagit del av det och vad den reportern, från vad var det, TV4, som var där och försökte analysera på hans sätt de här bilderna, och på den beskrivning som han sade är det något jag inte känner igen och aldrig varit i närheten av.

TT: Vad är det ni inte har varit i närheten av?

- Jag har inte med det att göra helt enkelt.

TT: Vad har inte kungen med att göra?

- De här bilderna?


Alltså jag förstår inte vad grejen är. Han var prins under den tid då han anklagades för massa saker, inte kung. Gått på strippklubbar, umgåtts med kriminella och liknande. Är det bara jag som känner so what?
Sist jag kollade var han bara människa och vilka är folk att döma som inte suttit under samma press som honom? Infödd i rampljuset, han hade ju inget val. Boken heter ju trots allt "Den motvillige monarken".
Men varför kan han inte bara erkänna? Alla vet ju att det är sant iallafall. Alla har väl gjort...sämre val? Och det är ju inte som att han ägde strippklubben, slog stripporna och langade knark med gangsters? Strippklubbar är väl inte olagliga..? Är det olagligt att råka vara i samma rum som en kriminell..? Jag tycker inte att det var hans bästa val att göra detta då han ändå lever i rampljuset (och representerar Sverige) och borde förstå att det skulle komma fram. Stå för det du gör istället? Men okej, det är väl lättare sagt än gjort. 
I vilket fall, detta hände för typ 30 år sen. VEM BRYYYYR SIG. "HU vad hemskt, han gick på en strippklubb" Jaaa men det har säkert din man också gjort. Och för övrigt så kan man tycka att han borde ligga i lä med tanke på vad vissa andra män har gjort.
Att han haft affärer med andra kvinnor är väl svårare att försvara. Ingens otrohet är okej. Inte kungens, inte grannens. Men förtjänar man verkligen att få såhär mycket skit för att man varit på strippklubb och pratat med kriminella? Jag vet inte.. Har börjat läsa boken nu iallafall (somnade sist jag läste, kungen verkar ha den effekten på mig) så vi får se vad jag säger om några dagar. Kanske ändrar helt uppfattning och tycker han borde avgå, vi får se.


Kommentarer
Postat av: Ida

haha skönt att du iaf inte gnäller på värmen Sara;)We like it!!:)

2011-06-01 @ 09:24:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0