Helgen

Det har varit sa skont att ha helg! Valbehovligt. Igar satt vi hela kvallen framfor Ugly Betty, tror vi sag fem avsnitt eller nagot sant..
Idag akte vi till en skitstor underground market som har massa smaaffarer och man far kopsla fram priset pa allt.
Vagen dit blev inte riktigt som tankt. Vi blir upplockade av en taxi som redan hade en person att kora. Efter att ha akt en sjuk omvag sa inser vi att taxichaffisen faktiskt inte vet vart stallet vi ska till ligger (sag att du inte vet istallet for att nicka nar man ger adressen...........................). Fick ringa Daisy som fick prata med chaffisen for att sen mota upp oss och visa honom vagen. I vilket fall kopte ingen nagonting (?!). Ingen var riktigt pa shoppinghumor. Efter vart forsok till shopping sa gick vi till pizza hut och kakade. HELT OKEJ :))

Nar vi kom hem sa var det bara att satta igang med lesson planning.. Inte lika roligt. Nar det var klart sa kollade jag och Silke slutet pa Twilight som vi borjade titta pa igar. Sen nar vi skulle satta igang New moon sa inser vi att vi bara har fodralet och skivan ar borta. Nastan alla filmer vi kollat pa har blivit lamnade av de som varit har innan. Antar att de gillade New moon och tog med den hem.. Vi far helt enkelt kopa den for 5 kr, inte sa farligt dyrt. Det var forsta gangen Silke sag Twilight och hon har inte sett nagon av de andra tva heller. Jag har sett tvaan en gang men inte trean. Kommer daremot inte ihag tvaan alls. Vi far ga pa dvd-jakt under vara tre lediga dagar. Vi har ons,tors,fre off. Jobbar daremot lor, son, man, tis, ons, tors. Pa torsdagkvall aker vi till Hainan, yeeeey :))))

Nu ska jag sova. Vi maste aka till en annan skola 7.20 imorgon for att delta pa ytterligare en opening ceremony.
Go natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0